Een cirkel van verbinding voor vrouwen die een kind verloren hebben

De kracht van deze cirkel is om met gelijkgestemden te zijn. Moeders die net als jij een kind verloren hebben en weten hoe dat voelt. Vaak heb je aan een half woord, een blik, een gebaar genoeg om begrepen te worden. We creëren samen een veilige plek zodat er liefdevol naar elkaar geluisterd wordt.

We luisteren naar elkaar met de oren van ons hart

Een cirkel is een krachtig middel om te verbinden, te delen en te helen. In een cirkel zijn we allemaal gelijk en zo kan er een mooie verbinding ontstaan. In deze ochtend geven we ruimte aan wat rouwt in jou en is er de mogelijkheid tot delen. We bewegen mee in de wijsheid en het ritme van de natuur. We delen met woorden, in stilte, meditatie of schrijven. We zijn een bedding en steun voor elkaar. Een cirkel behoedt, beschermt en nodigt ook uit. Het is mooi als je een persoonlijk aandenken meeneemt van je kindje. Deze cirkel biedt je een zeer welkom gevoel in de eenzaamheid waar je vaak doorheen gaat als je een kindje verloren bent.

Rouw gaat om verbinding niet over loslaten

Er is plek voor maximaal 6 vrouwen. Je bent van harte welkom en er is warme thee en troostende chocolade. Jouw investering voor de cirkel is €25,-. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie. Wil je deelnemen aan de cirkel klik dan op de onderstaande button.

Datums:

  • zondag 25 februari 2024 10:00 – 12:00
  • zaterdag 1 juni 2024 10:00 – 12:00

Ik wil schreeuwen naar de hemel.
Ik wil stampen op de grond.
En de wereld laten weten, dat jij ooit in mij bestond.
Ik wil je wiegen, ik wil je troosten.
Ik wil je kussen, wil je geven.
Ik wil je alles, wil je altijd.
Wil je groter in mijn leven.
Ik wil roepen naar de leegte.
Ik wil zingen naar de zon.
Ik wil duiken in verlangen.
Ik wil terug naar wat begon.
Ik wil noemen dat jij leefde.
Ik wil noemen dat jij bent.
Dat hoe kort ook in mijn leven.
Iedereen jou leven kent.
– woordkunsten-

Ervaringen

Deelneemster cirkel 25 november 2022
Na het verlies van mijn dochter had ik behoefte om ervaringen te delen met anderen die een kindje verloren. Een bekende wees me op de rouwcirkels van Reni. Ik had wel eens van cirkels gehoord, maar nooit eerder een cirkel bijgewoond. Meestal vind ik het niet makkelijk om mijn verdriet te tonen bij onbekenden, maar door de sfeer van de cirkel voelde ik me al vlug op mijn gemak. Reni zorgt voor een mooie structuur met een opening en een afsluiting, en geeft daarnaast ruimte aan alles wat er op het moment ontstaat. Door aan de hand van iets tastbaars over onze kindjes te vertellen, ging het gesprek meteen de diepte in. Ik vond herkenning en begrip. In de cirkel ontstaat het gevoel dat je elkaar begrijpt, dat je niet de enige bent. Emoties mogen er zijn, zonder dat het nodig is om alles uit te leggen.

× Hoe kan ik je helpen?