Open praktijkdag Uden

16 april 2023 zet ik de deur van mijn praktijk open om jou te ontmoeten!

Ben je nieuwsgierig naar mijn praktijk en wil je graag weten wat ik te bieden heb op het gebied van rouw- verlies- en levensbegeleiding? Kom dan 16 april bij mij langs in mijn praktijk Lief je rouw. Tussen 11:00 en 15:00 staat de deur voor je open. Tijdens deze dag kun je een rouwcirkel ervaren, vrijblijvend binnen lopen om kennis te maken en deelnemen aan een interactieve lezing over de verlies georiƫnteerde fase en de herstelkant in tijden van rouw.

Progamma

11:00 – 12:00 rouwcirkel: De kracht van deze cirkel is dat er vanuit verbinding ruimte gegeven kan worden in wat rouwt in jou. Een ingrijpend verlies en rouw vragen om vertraging. In dit proces hebben we vaak de behoefte aan een klankbord, nabijheid, contact, zachtheid en verbondenheid. Anderen getuige laten zijn van jouw emoties kan deze verbondenheid brengen, hoe verschillend de wijze van rouwen ook voor iedereen kan zijn.
Wil je graag deelnemen aan deze cirkel? Meld je dan aan via info@liefjerouw.nl. Er is ruimte voor 6 personen en voor meer informatie over deze cirkel vindt je hier:


Met de erkenning van je verlies begint de reis terug naar jezelf

12:30 – 14:00 vrije inloop: Je bent welkom om kennis te komen maken met mij en mijn praktijk Lief je rouw! Dit geeft je een inkijk in hoe mijn praktijkruime eruit ziet en wat mijn aanbod is op het gebied van rouw- verlies- en levensbegeleiding. Naast individuele begeleiding geeft ik ook (creatieve) workshops en cirkels. Je kunt met mij in gesprek en vragen stellen. Graag vertel ik je ook meer over mijn systemische manier van werken, inzet van creativiteit en ga je niet met lege handen naar huis.

14:00 – 15:00 interactieve lezing: In deze interactieve lezing neem ik je mee in de verliesgeoriĆ«nteerde fase en de herstelkant waarin we heen en weer slingeren in tijden van rouw. Hoe doen wij dat, bezig zijn met het verlies en weer contact maken met het leven? Hoe kunnen we na een ingrijpend verlies weer het leven opnieuw betekenis geven? Zelf heb ik een intenste reis gemaakt door het land van rouw en kan ik spreken vanuit eigen ervaring, gekoppeld aan rouweducatie. Op een interactieve manier kun je zelf onderzoeken hoe jij deze reis door het land van rouw aflegt.
Wil je graag deelnemen aan deze interactieve lezing? Meld je dan aan via info@liefjerouw.nl, er is ruimte voor 8 deelnemers.

Met elke vorm van verlies en rouw ben je zo welkom in mijn praktijk. Ontmoet ik jou 16 april?

Lieve groet,
Reni

Contactgegevens

Lief je rouw
Muntmeester 280
5406 BJ Uden

email: info@liefjerouw.nl
Tel: 06-45868375