Verliescirkel wat rouwt in jou?


Een cirkel van verbinding voor mensen in rouw en verlies

Een ingrijpend verlies en rouw vragen om vertraging. In dit proces hebben we vaak de behoefte aan een klankbord, nabijheid, contact, zachtheid en verbondenheid. Anderen getuige laten zijn van jouw emoties kan deze verbondenheid brengen, hoe verschillend de wijze van rouwen ook voor iedereen kan zijn.

Met de erkenning van je verlies begint de reis terug naar jezelf

In de kwetsbare emoties van verlies en rouw kan het fijn zijn om een plek te vinden waar je kan zijn met alles wat er is. De kracht van de cirkel is dat er vanuit verbinding ruimte gegeven kan worden in wat rouwt in jou. Er kan steun, erkenning, troost en verbinding ervaren worden. Door verschillende vormen van delen, zoals meditatie, muziek, rituelen en praten, creëren we gezamenlijk een fijne plek om te kunnen zijn.

Met deze cirkel wil ik op een laagdrempelige manier ruimte geven aan je rouw. Tevens biedt het een mogelijkheid om kennis te maken met mij en mijn praktijk “Lief je rouw”.
Aanmelden is mogelijk via e-mail: info@liefjerouw.nl of app/sms: 06-45868375. Er is plek voor maximaal 6 personen. Je bent van harte welkom! Er is warme thee en troostende chocolade. Jouw investering voor de cirkel is €12,50 (dit kan contant of via een tikkie betaald worden).

Datums:

  • vrijdag 6 januari 2023 van 10:00 – 11:30
  • vrijdag 17 maart 2023 van 10:00 – 11:30

ergens iemand
die hoger reikt
dieper gaat

je ontdekt
in je laatste
gestalte

je noemt
bij je uiteindelijke
naam

ergens een vriend
een mens
die je ontmoet

op de bodem
van je bestaan

– Hans Bouma