Open praktijkdag Uden

ontmoeten & verbinden
16 april 2023 van 11:00 tot 15:00

Liefde en rouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Rouwen laat je stilstaan bij datgene wat je liefhad of nooit hebt gehad. Bij verlies en rouw denken we snel aan ziekte en het sterven van een dierbaar persoon, maar rouw en verlies omvat zoveel meer. Sommige verliezen zijn minder zichtbaar en minder sociaal erkend. Een levend ingrijpende verandering brengt veel teweeg, zowel emotioneel als fysiek.

Voor mij is het van belang dat alle pijn en verdriet er mag zijn. Het gaat er niet om hoe erg hetgeen is, maar welke betekenis het verlies voor iemand heeft. In mijn begeleiding kan ik naast je staan om aan te kijken wat gezien wil worden en op zoek te gaan naar jouw draagkracht en veerkracht. Ik kan het niet voor je wegnemen, wel kan ik inzicht, (h)erkenning en handvaten geven in jouw processen.

In mijn praktijk bied ik individuele rouw- verlies- en levensbegeleiding. Rouwen gaat over loslaten, opnieuw betekenis geven en jezelf weer verbinden met het leven zoals het nu is. Mijn blik is systemisch. Dit houdt o.a. in dat ik kijk naar een groter geheel, jouw plek in jouw systeem. Samen proberen we zicht te krijgen op patronen en dynamieken. We bekijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt en welke (creatieve) werkvorm het beste bij jou past.

Naast individuele begeleiding bied ik verschillende creatieve workshops gerelateerd en rouw en verlies en faciliteer ik een dagretraite liefdevol rouwen en rouwcirkels. De kracht van deze cirkels is dat er vanuit verbinding ruimte gegeven kan worden aan wat rouwt in jou.

Wat kan ik komen ervaren?

11:00 -12:30 vrouw & rouwcirkel
Een cirkel van verbinding voor vrouwen in rouw en met verlies
Een ingrijpende levensverandering, verlies en rouwen vragen om vertraging. In dit proces hebben we vaak de behoefte aan een klankbord, nabijheid, contact, zachtheid en verbondenheid. Anderen getuige laten zijn van jouw emoties kan deze verbondenheid brengen, hoe verschillend de wijze van rouwen ook voor iedereen kan zijn.

Voor meer informatie en aanmelden voor deze cirkel klik op de onderstaande button.

13:00 -15:00 ontmoeten & verbinden
Graag zet ik mijn deur voor je open en ben je welkom om mijn praktijk deze dag te komen bezoeken. Tussen 13:00 en 15:00 kun je vrijblijvend binnen komen lopen. Misschien wil je meer informatie over mijn praktijk en werkwijze, of heb je behoefte aan het delen van je verhaal en wat woorden aan troost. Je kan natuurlijk voor jezelf komen of je kent iemand in je omgeving die je graag mee wilt nemen. Je bent welkom met alles! Graag laat ik je de sfeer proeven van mijn mooie praktijkruimte en er is warme thee en zelfgebakken lekkers voor een fijne en warme ontmoeting. Laten we verbinden en ik zie je graag 14 april!

Reni de Bie
Muntmeester 280
Uden
info@liefjerouw
06-45868375

× Hoe kan ik je helpen?