Mala’s

Wil je een mala kopen? Stuur een mail met de nummer van de mala naar info@liefjerouw.nl. Je ontvangt dan een factuur en na betaling wordt de mala binnen drie werkdagen naar je toegezonden. De prijzen zijn exclusief de verzendkosten van €4,10.

Wil je een persoonlijke mala laten maken met een specifieke edelsteen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, of kijk bij mijn workshop knoop de kracht in je leven.

.


1. Mala Barnsteen & frosted Jaspis met Agaat
Jaspis wordt geassocieerd met eigenschappen als daadkracht, voor jezelf opkomen en weerbaarheid. Jaspis maakt de drager assertief en is een sterk activerende steen voor moedige daden. Deze mala is geschikt voor het verminderen van angsten en het stimuleren van een gedurfde houding. Jaspis wordt geassocieerd met de basis chakra (1e chakra). Barnsteen of amber is een krachtige reinigende steen (van lichaam en energielichaam) die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf en gevoel van eigenwaarde. Een mooie combinatie om één mala te vormen. Ze worden samen gebracht door een mooie agaat. Agaat werkt aardend stabiliserend en beschermend. Deze mala is geknoopt met zijdedraad. Steen voor steen, knoop voor knoop, met liefde en aandacht. Een prachtig persoonlijk juweel.

Verkocht


2. Mala Afrikaans Turquoise
Afrikaans Turquoise beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is de heilige steen van de indianen. Zij zien daarin de verbinding van de hemel met zee. Door meditatie schept Afrikaans Turkoois evenwicht in alle chakra’s en brengt ze op een lijn met de verfijnde lichamen. Afrikaans Turquoise zorgt voor innerlijke kalmte en alertheid. Het is een sterk geneeskrachtige en zuiverende steen. Afrikaans Turquoise kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen en werkt ook vitaliserend bij uitputting. De mala is afgewerkt met een mooie agaat, Agaat staat voor aardend, stabiliserend en beschermend. Een bijzondere combinatie met de Afrikaans turquoise. Laat deze mala je dragen. Stop je intenties en wensen erin en laat de kracht van Afrikaans turquoise jouw meditatie versterken. Een fijne mala om dagelijks te dragen.

Prijs: €65,-


3. Mala Rozenkwarts
Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. De steen werkt in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen ondersteunt het aantrekken en onderhouden van harmonieuze vriendschappen en relaties. Maar het bevordert ook de liefde en acceptatie voor jezelf. Het belangrijkste in het leven! Het is een zachte steen met een warme en liefdevolle energie die ondersteunend is bij trauma’s en verdriet. In de mala zit een roos verwerkt. De roos staat eveneens symbool voor de liefde. De roos is zo’n krachtige bloem die je sensualiteit tot bloei laat komen. Sterk, zacht, krachtig en vrouwelijk. De mala is geknoopt met zijde draad en de kralen hebben een afwisselende grote van 6 en 8 mm. Door dit verschil krijg de mala een speels effect, zowel door de grote als door de kleur.

prijs: €64,-


4. Mala Turquoise
Met deze mala wil je lopen op het strand, met blote voeten in het zand, uitkijken over de eindeloze zee die je gedachten meevoeren. Waar je jezelf door de kracht van Turquoise laat overspoelen, zodat jouw ziel zichzelf meer dan ooit kan uiten. Turquoise is een zuiverende steen. Het schept evenwicht in alle chakra’s en zorgt voor empathie en evenwicht. Een versterkende steen die romantische liefde stimuleert. De zoetwaterparel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker. Het staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk. Een mooie combinatie, het parelmoer bruin van de parel met het frisse blauw van de turquoise. Hoe mooi is het dat de eigenschappen van deze twee in elkaar overvloeien en elkaar versterken. Veder is de mala afgewerkt met Tibetaanse bronzen kraaltjes en een gebedskraal van Lotus die gegraveerd is uit bhodi-zaad. Het zachte oranje zijden kwastje maakt de mala zomers en fris.

Verkocht

5. Mala Cherry Blossem Jasper met zoetwaterparels
Een mala die zachtheid uit straalt en daarmee in verbinding staat met jouw vrouwelijkheid. De zachte kant van de vrouw is zo’n enorme kracht. Daar kan de wereld niet genoeg van hebben. Wij vrouwen mogen veel meer in onze kracht gaan staan. Laten zien wat we denken, willen en voelen. In onze zachtheid zijn wij goede leiders, krachtige strijders, meer dan moeders, dochters of vrouwen van…We zijn hele sterke individuen, die weten wat we willen!
Cherry Blossem Jasper vult je hart met liefde. En deze liefde kun je omzetten in het verbeteren van relaties met jezelf maar ook met de mensen om je heen. Geloof in jezelf en maak al je dromen waar. Shine zoals de parels, die symbool staan voor zuiverheid, liefde en geluk. De parel is een goede hulp bij het verwerken van verdriet en laat de tranen komen en stromen. Het helpt het proces van het leven weer toe te laten, door de verstoringen op te heffen en het leven weer op gang te brengen. Deze parels in combinatie met Jobs tears zaden van een grasachtige plant, geven de mala een sterke uitstraling. Zacht en kracht wordt hier in elkaar verstrengeld. De schelp staat symbool voor het oneindige die de zee ons laat zien. De wijde, eindeloze blik die je op zee kunt werpen waarin allerlei schatten en parels verborgen zijn. En als je jezelf afvraagt waarom onderaan ineens 5 parels geknoopt zijn en niet zes, net zoals de andere kant: er was een parel zonder rijggat. Dus ik kwam een parel te kort. Maar de mala was te mooi om niet verder af te maken. Loslaten en accepteren is juist wat imperfectie perfect maakt
bij deze Cherry Blossem Jasper mala met zoetwaterparels en Job’s tears kralen gedragen door de apple schelp.

Verkocht


6. Zonnesteenmala met agaat geode
Het krachtige element vuur is zo voelbaar in deze steen. Het vuur, verbonden met de zomer. Vuur geeft warmte, energie en heeft een transformerende werking. En zoals het vuur krachtig en vrij kan dansen, hoort vrijheid en een verruimd bewustzijn bij de zonnesteen.
Onderaan komt de mala samen met een perzikkleurige maansteen. Zonnesteen brengt de energie naar het tweede en derde chakra en stimuleert niet alleen leiderschap, maar ook wilskracht, creativiteit en seksualiteit. Het is een combinatie van overdaad die erg plezierig kan zijn. Samen met de maansteen werken ze in een schitterende harmonie met elkaar, zoals yin en yang.
De aardende agaat geode geeft naast alle zonnestralen en maangloed een extra glinstering aan de mala. Agaat bevorderd de innerlijke rust. Na elke negende zonnesteen is een Rudrakshakraal geknoopt, ook wel de tranen van Shiva genoemd. Er wordt aangenomen dat de god Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid. Hij liet tranen van medeleven opkomen. Rudraksha’s brengen rust, helderheid en richting. Zij geven verkoeling aan het lichaam en beschermen tegen negatieve krachten en gedachten. In deze mala zijn ze een rustpunt tijdens het mediteren. De zachte roze, oranje en roodbruine kleuren maken het een rustgevend geheel. Samen met het armbandje is het een liefelijk setje.

Prijs: €85,-


7. Mala Amethist, Amazoniet & Barnsteen
Amethist, Amazoniet en Barnsteen met elkaar verbonden: een mala die extra ondersteuning biedt in tijden van rouw en verlies.
Amazoniet helpt om rust te vinden tijdens hevige stemmingswisselingen die voort (kunnen) komen uit trauma, verdriet en rouw.
Amethist is ondersteunend in het uiten van verdriet. Het is een beschermende steen die veiligheid biedt om je verdriet er te laten zijn.
Barnsteen wordt ook wel een traan van goud genoemd. Tranen zijn de wasmachine van de ziel. Door de barnsteen subtiel te verwerken in deze mala, nodigt het uit om je emoties te laten stromen. Barnsteen heeft een zachte en warme uitstraling en is een fossiele hars die afkomstig is van naaldbomen. De beschermende en reinigende werking brengt balans in het lichaam en helpt negatieve emoties, emotionele en fysieke pijn te verminderen.

Deze mala is liefdevol, steen voor steen geknoopt en afgewerkt met een ruwe geslepen Amethist. Draag de mala dicht bij je als je extra ondersteuning kunt gebruiken.

Prijs: € 82,508. Mala Golden Healer en Crazy Lace Agaat
De zachte warme energie van de Golden Healer kan diepe en oude emoties losmaken en opruimen. Het is een steen die op een breed vlak in te zetten is bij verschillende vormen van healing. De energie van de steen helpt je om weer contact te maken met jezelf en bevordert innerlijke rust. Het heft eventuele energetische blokkades op en brengt de mannelijke en vrouwelijke energie weer in balans.

Crazy Lace Agaat is een steen van de creativiteit. Het leert je hoe je met een licht hart het leven van de zonnige kant kunt bekijken. Hoe je kan liefhebben en op een speelse manier in de wereld kan staan. Het brengt je in contact met je hogere zelf en harmonie in je ziel.

Een prachtig gouden duo, samen gebracht met een bloem van Agaat. Agaat staat bekend om zijn stabiliserende, aardende en beschermende werking.  De stenen zijn geknoopt met een zijden draad die alles mooi in verbinding brengt.

Leuk detail zijn de twee kleine levensboomkralen die verwerkt zijn in deze mala.

Prijs: €78,50


9. Mosagaat, groene Opaal en ruwe Barnsteen
Groene Opaal is een echte verbindende steen die je dichter bij de liefde brengt voor alles wat de natuur te bieden heeft. Het brengt je daardoor ook dichter bij jouw eigen natuur. Net als de natuur zorgt groene Opaal dat je lijf tot rust en ontspanning kan komen. Het drukt letterlijk op de resetknop om voor een natuurlijke balans te zorgen, met jezelf en je omgeving. Als een frisse bries waait het door je systeem om vermoeidheid weg te blazen. Mooie eigenschappen als je toe bent aan een nieuwe start. Groene Opaal ruimt op wat je niet meer nodig hebt zodat je opnieuw geboren kunt worden.
Mosagaat is hier een mooie aanvulling op. Het is een steen die negativiteit heelt en een positieve blik stimuleert. De wereld lijkt in ineens mooier waardoor overvloed en liefde makkelijker naar je toestromen. Deze agaatsoort is sterk verbonden met moeder aarde.
Ruwe Barnsteen werkt helend. Het nodigt je uit om je emoties te doorvoelen en er te laten zijn.

Een krachtige male met mooie natuurlijke groene en bruintinten.

Prijs: € 78,50


10. Mosagaat en groene Opaal
Groene Opaal is een echte verbindende steen die je dichter bij de liefde brengt voor alles wat de natuur te bieden heeft. Het brengt je daardoor ook dichter bij jouw eigen natuur. Net als de natuur zorgt groene Opaal dat je lijf tot rust en ontspanning kan komen. Het drukt letterlijk op de resetknop om voor een natuurlijke balans te zorgen, met jezelf en je omgeving. Als een frisse bries waait het door je systeem om vermoeidheid weg te blazen. Mooie eigenschappen als je toe bent aan een nieuwe start. Groene Opaal ruimt op wat je niet meer nodig hebt zodat je opnieuw geboren kunt worden.
Mosagaat is hier een mooie aanvulling op. Het is een steen die negativiteit heelt en een positieve blik stimuleert. De wereld lijkt in ineens mooier waardoor overvloed en liefde makkelijker naar je toestromen. Deze agaatsoort is sterk verbonden met moeder aarde.

De zelfde stenen een andere mala zodat je zeker weet dat de mala die jij uitkiest uniek is.

Prijs: € 75,-

Garantie
De mala’s zijn met liefde, aandacht en zorgvuldigheid geknoopt. Als je een mala bij mij koopt hoop ik van harte dat je er lang kracht, steun en liefde van kan ontvangen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat er iets gebeurt met de mala. De draad kan kapot gaan of de hanger onderaan de mala kan loslaten. Doordat de mala geknoopt is, verlies je nooit veel edelstenen. Op het breken van de draad en het verliezen van edelstenenkralen/ hanger geef ik garantie. Mocht dit bij jou mala het geval zijn neem dan contact met mij op. Als de mala in het eerste halfjaar kapot gaat op bovengenoemde punten dan mag je de mala kosteloos naar mij terugsturen en repareer ik het kosteloos. Gaat de mala na het eerste half jaar kapot dan kun je de mala naar mij toe sturen en zijn de verzendkosten voor eigen rekening, de mala repareer ik kosteloos. Gebeurt het dat de mala na een jaar kapot gaat, neem dan contact met mij op en dan bespreken we tegen welke vergoeding ik de mala kan repareren.

Betekenis van een Mala
Vanaf de eerste keer dat ik een mala knoopte voelde ik een connectie met mijn missie in rouw- verlies- en levensbegeleiding. Een mala is een Tibetaanse gebedsketting die een soortgelijke functie heeft als een rozenkrans. Mala’s worden al duizenden jaren gedragen en gebruikt tijdens het hindoeïstisch en boeddhistisch gebed (puja) en meditatie om mantra’s te tellen. Het mooie van een mala is dat je er persoonlijke affirmaties en/of intenties in kunt zetten. Een mala is voor iedereen, of je nu mediteert of niet. Mala’s hebben een aantrekkingskracht vanwege de helende eigenschappen die eraan worden toegedicht, zoals bijdragen aan een kalme geest en innerlijke rust. Naast meditatie of gebed kun je de mala nog op zoveel verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze om je pols wikkelen, om je nek dragen, ophangen op een mooie plek in je (slaap)kamer of altaartje.

De mala’s die ik maak bestaan veelal uit edelstenen. Elke steen heeft een eigen betekenis en werking. Op deze manier kun je een passende steen uitzoeken die voor jou van toepassing is. Een mala kan ook in tijden van rouw, verlies en moeilijke momenten in je leven van grote steun zijn.

× Hoe kan ik je helpen?