Armbandjes

De knooptechniek van de mala heb ik doorgevoerd in het maken van armbandjes. Bij elke knoop zet ik een krachtige intentie. Een knoop heeft een mooie symbolische betekenis. Het symboliseert de duur van het geestelijke leven, de nimmer eindigende wijsheid en waakzaamheid.

Wil je een armbandje kopen? Stuur een e-mail met het nummer van het armbandje naar info@liefjerouw.nl. Je ontvangt dan een factuur en na betaling wordt het armbandje binnen drie werkdagen naar je toegezonden. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. (Met het verzenden kun je kiezen tussen een brievenbuspakket €4,10, of als briefpost met postzegels €1,90. Geef je voorkeur voor het verzenden duidelijk aan bij je bestelling).

De armbandjes zijn achter afgewerkt met een schuifknoop zodat ze in maat verstelbaar zijn.


1. Rozenkwarts met agaat
Rozenkwarts is de steen van de liefde en voor zelfliefde. Agaat vult met zijn eigenschappen, zoals het bevorderen van innerlijke, rust stabiliserend en beschermend, mooi aan.

Prijs €12,50


2. Rozenwkarts en levensboom
Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De levensboom staat symbool voor groei, en ontwikkeling. Net als de boom hebben wij ook te maken met de vier verschillende seizoenen, zoals het ontluikende nieuw leven in de lente, het vuur in de zomer, de pittige herfststormen en de stilte en het naar binnen keren in de winter.

Prijs €12,50


3. De gouden driehoek
De combinatie van de edelstenen rozenkwarts, amethist en bergkristal zijn een sterke energetische verbinding. Iedere steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en bij elkaar worden deze eigenschappen op een bijzondere wijze versterkt. De gouden driehoek zuivert, brengt balans en harmonie.

Verkocht


4. Amazoniet
Amazoniet is een steen die ondersteunend werkt bij rouw. De steen helpt om de emotionele balans terug te vinden. Het brengt verstand, gevoel en harmonie bij elkaar. De steen biedt ondersteuning bij trauma, liefdesverdriet en verlies van dierbaren.

Prijs €14,95


5. Lapiz lazul en amazoniet
Lapiz lazul is een krachtige spirituele steen. Hij bevordert wijsheid en geeft innerlijke rust, vrede en stimuleert de creativiteit. De combinatie met amazoniet geeft dit armbandje een mooi verloop in kleur. Amazoniet is een fijne steen die ondersteunend werkt bij rouw.

Prijs €14,95


6. Carneool
Carneool helpt je leven en dood te accepteren. Het maakt de angst voor de dood minder. De rode carneool geeft energie en maakt actief. Deze steen heelt je aura en ondersteunt bij stress en problemen.

Prijs €14,95